Veel gestelde vragen

U heeft een aanmaning ontvangen?

dan is het van belang deze binnen de aangegeven termijn te voldoen, dit om verdere problemen in de toekomst te voorkomen.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Kan ik contant betalen of pinnen?

Ja dat kan. U kunt bij ons op kantoor tussen (ma. - vr.) 8.30 en 17.00 contant betalen of pinnen. Daarnaast kunt u contant betalen op alle GKW Travelex-kantoren. Klik hier om één van de 50 vestigingen te selecteren.

Waarom moet ik snel betalen?

Als u een aanmaning of stuk van Nijstad & Toonen heeft ontvangen dan is het van belang de schuld binnen de aangegeven termijn te voldoen, dit om verdere problemen of kosten in de toekomst te voorkomen. Bij geen betaling volgen er rechtsmaatregelen. De gemaakte kosten en de rente lopen dan snel op. Als u het verschuldigde bedrag per bank overmaakt, houdt u er dan rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling is verwerkt. Uw betaling wordt pas als 'voldaan' aangemerkt als Nijstad & Toonen daarvan kennis heeft kunnen nemen. Klik hier als u nu direct wil betalen.

Wat moet ik doen als ik niet kan betalen?

Misschien kunt u de vordering niet in een keer voldoen en wilt u daarvoor een betalingsregeling treffen. Vaak is dat mogelijk. Ook als u denkt dat u niets kunt aflossen adviseren wij u contact met ons op te nemen. Onze ervaring leert dat er voor iedere situatie een oplossing is. U kunt een betalingsregeling voorstellen door dit aanvraagformulier in te vullen.

Wat moet ik doen als ik het niet eens ben met het te betalen bedrag?

U bent het wel met de vordering eens, maar u verschilt van mening over de hoogte van het bedrag. Dat kan voorkomen. Het is dan verstandig om het deel waarmee u het wel eens bent direct te betalen. U toont zodoende aan dat u wel wil betalen, maar dat er een verschil van mening bestaat. Neem ook in dat geval telefonisch contact op met Nijstad & Toonen. Telefoon: 020 - 669 74 59.

Wat moet ik doen als ik bezwaar heb tegen de vordering?

Als u het niet eens bent met een dwangbevel kijk dan verder bij Cjib. Voor  verzet of hoger beroep tegen een vonnis kunt u het beste contact opnemen met een juridisch loket.

Wat moet ik doen als ik een stuk van de deurwaarder heb ontvangen?

Heeft u vragen over een stuk van de deurwaarder, kijk dan naar de  bijsluiters.Deze worden in verschillende talen aangeboden.

 

Verdere informatie vindt u hieronder:

Boetes, Strafbeschikkingen en Schadevergoedingen

Mulder/Strabis/Terwee

meer informatie

Bestuursrechtelijke-premies-zorgverzekeringen CAK

Bestuursrechtelijke-premies-zorgverzekeringen CAK

meer informatie