Vacaturepagina DEURWAARDER | Hero

TOEGEVOEGD GERECHTSDEURWAARDER MET AMBITIE

 

Wie zoeken wij?

Eén die trots is op het vak, plezier heeft in zijn werk, zijn hart op de goede plek heeft en oog heeft voor de belangen van de schuldeiser én de schuldenaar.  

Eén die het vak -bijna- in al zijn facetten beheerst, arbeidsvitaminen en voldoening haalt uit het behandelen van de wat “grotere en moeilijkere” zaken, het klantcontact, het maken van dagvaardingen en conclusies, het bijwonen van comparities, een evenwichtige verdeling tussen de ambtelijke en niet-ambtelijke werkzaamheden en een mooi resultaat voor opdrachtgevers. 

Eén die ook oog heeft voor de bedrijfseconomische aspecten van het kantoor en een visie voor de toekomst.  

Eén die niet zit te wachten op eentonig werk.

Eén die graag bij een kantoor zit, waar je gerespecteerd en gewaardeerd wordt en alle ruimte krijgt je verder te ontwikkelen. 

Eén die niet alleen exploiten wil rijden, maar die meer wil. Dan kan je bij ons goed je ei kwijt. Wij zijn geen groot kantoor, wel een leuk kantoor. De diversiteit van opdrachtgevers en werkzaamheden maakt het veelzijdig en uitdagend. Geen dag is hetzelfde. Wij doen het met z’n allen en gezamenlijk en springen voor elkaar in waar nodig.

Als je alles uit het ambt wilt halen, reageer dan. Zie het als een kans met toekomstperspectief. Als het je aanspreekt, bel René Toonen. 020-3468165 (rechtstreeks). Hij vertelt je er graag meer over.