M.K.B.

M.K.B.

Ondernemers – groot of klein – worden steeds vaker geconfronteerd met onbetaalde facturen. Daar worden we niet blij van.

Nijstad & Toonen spreekt de taal van ondernemers. We zijn het zelf ook. Vandaar dat we ons dienstenpakket helemaal afgestemd hebben op uw specifieke behoeften.

Onze services gaan ver. Van advies tot eenvoudige – en uiterst complexe – incasso's. We hebben zelfs een dienst 'LaatsteAanmaning.NL' voor zeer betaalbare online incasso's voor vorderingen tot € 500. Wij versturen op ons briefpapier een aanmaning waar de autoriteit van gerechtsdeurwaarders achter staat.

We volgen het meest geëigende incassotraject als een aanmaning niet tot betaling leidt. Levert u aan consumenten, dan zal de incasso vaak anders verlopen dan wanneer een bedrijf u geld verschuldigd is. Altijd zullen wij slagvaardig en professioneel handelen. We weten dat elke dag telt. In geld, maar ook in kans op betaling.

Vanzelfsprekend wordt u tijdens het gehele incassotraject regelmatig van de voortgang op de hoogte gehouden.
Tenslotte is het goed om te weten dat vaak alle incassokosten verhaald kunnen worden op uw debiteur. Ook de rente die u misloopt door te late betaling.

Meer informatie aanvragen (* is verplicht)