Advocatuur

Advocatuur, notarissen en juridische dienstverleners

Wij zijn specialist in ambtelijk werk voor de advocatuur, notarissen en juridische dienstverleners. Een groot aantal kantoren weet ons te vinden voor onze brede juridische expertise en wij begrijpen als geen ander dat bij dit soort zaken snelheid en accuraat handelen essentieel zijn. Daarom hebben wij een brede ambtelijke bezetting en krijgt u een vast contactpersoon die alles voor u coördineert.

U kunt al uw ambtshandelingen in heel Nederland aan ons uitbesteden. Dat scheelt u enorm veel tijd.

Wij doen allerlei zaken zoals:

  • Dagvaardingen en andere oproepingsexploten
  • Vonnissen met bevel tot betaling of andersoortige nakoming
  • Verzoekschriften tot echtscheiding of faillissement
  • Notariële ingebrekestellingen
  • Buitenlands stukken conform de EG-betekeningsverordening of het Haags Betekeningsverdrag.

Wij weten bovendien alles over conservatoire en executoriale beslagen, en die leggen we dan ook graag voor u. Onze klanten waarderen onze toegankelijkheid, onze flexibiliteit en ons vermogen om mee te denken.

Nogmaals onze kerntaken:

  • Rechtstreekse telefoonnummers
  • Landelijke dekking
  • Grote deskundigheid

En spoed? Spoed betekent ook echt spoed. Ook hier wordt niet ingeleverd op de kwaliteit. Wij denken actief met u mee hoe we een opdracht het meest optimaal kunnen uitvoeren en geven een eerlijk advies. Altijd.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Binnen ons kantoor is altijd direct een aanspreekpunt voor u beschikbaar. Geen wachttijden en keuzemenu’s, maar direct contact op telefoonnummer. Wij zijn er immers voor u.

Als u voornemens bent beslag te laten leggen, kan het wenselijk zijn hierover op voorhand een strategie te bepalen. Wij zijn altijd bereikbaar om hierover met u mee te denken en zo nodig mogelijkheden en alternatieven aan te dragen. Voor iedere opdracht geldt: onze focus is gericht op een foutloze en snelle afwikkeling. Bent u nog geen vaste klant, maar benieuwd naar onze manier van werken? Bel ons en laat ons uw opdracht verzorgen!

Meer informatie aanvragen (* is verplicht)